, , ,

Cante Kozmetike


Krahaso

Organizoni produktet e make up-it dhe kujdesit per fytyren ne nje cante te vetme.
đŸ”žïž Ka shume hapesire dhe mund te merret me vete lehtesisht
đŸ”žïž Material cilesor dhe rezistent
đŸ”žïž Ka nje dizanj te thjeshte, te preferuar nga kushdo
đŸ”žïž Permasat 65.5 x 26 cm
đŸ”žïž Pervec se mund te merret me vete, mund edhe te varet lehtesisht kudo per nje perdorim sa me te lehte te produkteve qe jane brenda
đŸ”žïž Ideale per udhetime

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.