,

Çanta Udhetimi 2 cope


Krahaso

Mos u shqetesoni me per bagazhet e medha qe ju duhet te merrni gjate udhetimeve. Me keto canta ju do te udhetoni lehtshem dhe me cdo gje qe deshironi me vete. Ne cmim perfshihen te dyja cantat.
– Çanta e madhe me dy rrota.
🔸 Rezistente ndaj ujit dhe papastërtisë.
🔸 Ndarja kryesore me zinxhir bashkues dhe brendësi e veshur me rripa.
🔸 3 doreza: 1 teleskopik i tërhequr, i sipërm dhe 1 anësor.
🔸 Permasat: 56,5 x 37 x 18 cm.
🔹 Material Poliester
– Çanta e vogël e konvertueshme në çantë shpine.
🔸 Rezistente ndaj ujit dhe papastërtisë.
🔸 Përdorimi si çantë shpatullash, çantë dore dhe çantë shpine.
🔸 Permasat: 60 x 38 x 38 cm.
🔸 Material Poliester

6,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.