Shtrydhëse Frutash


Krahaso

– Me kapacitet 3.5 litra dhe fuqi 400 – 600 WW
– Me 3 nivele shpejtesie, pjesa e thikes eshte material çelik qe nuk ndryshket, pjese e jashtme eshte plastike
– Kembeza qe puthiten mire dhe qe nuk rreshqasin
– Nuk ze shume vend ne kuzhinen tuaj, duke ju krijuar mundesi per te qene sa me praktike
– Pamje te bukur, lehtesisht e kombinueshme me cdo kuzhine
– Ne paketim perfshihet edhe gota me kapak, me kapacitet 1000 ml
– Mjafton te kujtoheni se me lengje frutash ju keni nje organizem me te shendetshem dhe investimi juaj merr vlere afatgjate
– E lehte per tu pastruar dhe perdorur.
– Pjeset cmontohen te gjitha dhe lahen lehtesisht me uje.

5,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.