, ,

Bokse


Krahaso

Dhuroni atmosferen e muzikes ne shtepine tuaj me keto bokse dyshe te reja, te cilat lejojne perhapjen e muzikes kudo ne shtepi apo ambjente te tjera qe ju deshironi.
đŸ”žïž Cilesi e larte audio
đŸ”žïž E pershtatshme per ambjente te brendshme dhe te jashtme
đŸ”žïž Montohen lehte
đŸ”žïž Rezistente ndaj ujit
đŸ”žïž Permasat 24 x 18.5 x 16.7 cm

3,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.