Boks me Bluetooth RX-8108

SKU: N/A
  • Arg?tim pafund nga nj? paisje t? vetme.
  • Ky boks ?sht? ai p?r t? cilin keni nevoj?.
  • Me k?t? altoparlant mund t? d?gjoni muzik? p?rmes Bluetooth, radio FM, USB.
  • Mund ta merrni me vete kudo dhe n? ?do koh?.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Boks me Bluetooth RX-8108
  • Punon me iPad, IPhone, smartphone, laptop? dhe pajisje t? tjera me lexues audio.
  • Bateri e rimbushur.

 

Specifikat

  • Me ekran LED
  • Fuqia:1200 W
  • P?rmasat: 26 cm x 37 cm