,

Batanine Elektrike


Krahaso

Per tju mbajtur ngrohte gjat dimrit
👉 Vendoset siper dyshekut dhe mund ta ndizni 30 minuta para se te shtriheni
đŸ”žïž Jane plotesisht te sigurta dhe ju mbajne ngrohte
đŸ”žïž Ndihmojne ne qarkullim e gjakut
đŸ”žïž Ndimojne ne reumatizma
đŸ”žïž Fantastike per te moshuarit, femijet aponte gjithe familjen
đŸ”žïž Permasa: 160 x 120 cm

1,890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.