, ,

Termus elektrk


Krahaso

Termus elektrik per ngrohjen e ushqimit đŸ„˜.
Termusi mundeson mbajtjen e ngrohte te ushqimit tuaj ne cdo kohe dhe ne cdo vend qe deshironi ta merni me vete 😍.
Mhafton ta vendosni ne prize dhe ushqimi juaj do te ngrohet menjeher sikur te ishte i sapo gatuar
– Materil Plastik

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Termus elektrik per ngrohjen e ushqimit
Termusi mundeson mbajtjen e ngrohte te ushqimit tuaj ne cdo kohe dhe ne cdo vend qe deshironi ta merni me vete