,

Adaptor iPhone XR & XS Max


Krahaso

Nje nga problemet me te medha te modeleve te fundit te iPhone eshte pamundesia per te patur kufjet dhe karikuesin te lidhura me celularin ne te njejten kohe. Ky Adaptor eshte zgjidhja e ketij problemi.
đŸ”žïž I pershtatshem per iPhone XR dhe XS Max.
đŸ”žïž Lejon qe celulari te karikohet shoejt dh enderkohe qe ju e perdorni

590 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.