-20%

Kamer me wifi


Krahaso

Kamer Surveimi me Wifi
Perfekte per te monitoruar nga kudo ambientet si shtepi, bizneset, femijet etjđŸ€©
💱 Instalohet thjesht
đŸ˜Č Me funskion alarmai qe ju njofton me email
đŸ”žïžÂ Cilesi e larte audio dhe vidio per nje pamje sa me te qart
đŸ”žïžÂ Mikrofon te inkorporuar
đŸ”žïžÂ Shafaq imazhin ne Smartphonin tuaj ( Android ose IOS ) ne kohen reale duke e lidhur nepermjet internetit
đŸ”žïžÂ Kamera eshte e pajisur me ndricim IR prej 11 led qe mund te ndricoje deri ne 10 metra largesi
đŸ”žïžÂ Kamera arrin nje shikim te larte edhe naten
đŸ”žïžÂ Mund te rretullohet deri ne 360 grade dhe te ulet deri ne 120 grade
đŸ”žïžÂ Superton kart memorie TF

3,990 L 4,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.