• Kjo fur?? pastrimi n? form? palm? e leht? p?r t’u p?rdorur dhe praktike.
  • P?r pastrim, duhet t? shtypni vet?m butonin e sip?rm p?r t? shkarkuar l?ngun.
  • Kund?r g?rvishtjeve dhe i sigurt.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo fur?? pastrimi n? form? palm? e leht? p?r t’u p?rdorur dhe praktike.
  • P?r pastrim, duhet t? shtypni vet?m butonin e sip?rm p?r t? shkarkuar l?ngun.
  • Kund?r g?rvishtjeve dhe i sigurt.
  • Rezervuar i integruar p?r ruajtjen e l?ngjeve.
  • Material rezistent dhe i q?ndrueshem.

Specifikat

  • Madh?sia: 9 x 10cm