-33%
,

Shtrydhese Shege


Krahaso

Shtrydhëse Shege për lëngje 100% te freskëta dhe natyrale.
💢 Shtrydhëse profesionale me material prej gize dhe çelik inox.
🔸 Nuk nevojë për energji.
🔸 E lehtë dhe e thjeshtë për t’u përdorur.
🔸 Ndajini frutat tuaja në gjysmë, përqendrojeni atë nën presën manuale dhe shtyjeni dorezën poshtë.
🔸 Dorezë eshte e butë dhe ergonomike.
👌 Ideale për përdorim shtëpiak, restorante, bare etj.
🔸 Pastrohet lehtë.

5,990 L 8,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.