1,790 L

Vras?se elektrike mushkonjash n? form? raket

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky vras?s ?sht? ideal p?r t?i largoni mushkonjat apo insektet nga ambienti juaj dhe ta b?ni at? t? sh?ndetsh?m edhe t? past?r.
 • I vret mushkonjat n? m?nyr? tejet efektive, si edhe ?sht? shum? ?e sigurt p?r njer?zit dhe kafsh?t sht?piake.
 • Paisja vepron me energji elektrike dhe karikohet n?p?rmjet nj? porte USB.
 • E leht? p?r t?u mbajtur n? dor? dhe ka nj? p?rdorim t? thjesht?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Vras?se elektrike mushkonjash n? form? raket

0 nga 5
(0)
 • Ky vras?s ?sht? ideal p?r t?i largoni mushkonjat apo insektet nga ambienti juaj dhe ta b?ni at? t? sh?ndetsh?m edhe t? past?r.
 • I vret mushkonjat n? m?nyr? tejet efektive, si edhe ?sht? shum? ?e sigurt p?r njer?zit dhe kafsh?t sht?piake.
 • Paisja vepron me energji elektrike dhe karikohet n?p?rmjet nj? porte USB.
 • E leht? p?r t?u mbajtur n? dor? dhe ka nj? p?rdorim t? thjesht?.
SKU: N/A

Vras?se elektrike mushkonjash n? form? raket

0 nga 5
(0)
 • Ky vras?s ?sht? ideal p?r t?i largoni mushkonjat apo insektet nga ambienti juaj dhe ta b?ni at? t? sh?ndetsh?m edhe t? past?r.
 • I vret mushkonjat n? m?nyr? tejet efektive, si edhe ?sht? shum? ?e sigurt p?r njer?zit dhe kafsh?t sht?piake.
 • Paisja vepron me energji elektrike dhe karikohet n?p?rmjet nj? porte USB.
 • E leht? p?r t?u mbajtur n? dor? dhe ka nj? p?rdorim t? thjesht?.

Vras?se elektrike mushkonjash n? form? raket

0 nga 5
(0)
 • Ky vras?s ?sht? ideal p?r t?i largoni mushkonjat apo insektet nga ambienti juaj dhe ta b?ni at? t? sh?ndetsh?m edhe t? past?r.
 • I vret mushkonjat n? m?nyr? tejet efektive, si edhe ?sht? shum? ?e sigurt p?r njer?zit dhe kafsh?t sht?piake.
 • Paisja vepron me energji elektrike dhe karikohet n?p?rmjet nj? porte USB.
 • E leht? p?r t?u mbajtur n? dor? dhe ka nj? p?rdorim t? thjesht?.