1,990 L

Raft k?puc?sh me 6 kate plastik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Ky raft praktik p?r vendosjen e k?puc?ve dhe ?adrat tuaja.
 • Nj? struktur? me rafte t? hapura pa nj? mur t? pas?m.
 • Shum? funksional p?r t? shmangur rr?muj?n.
 • Nj? raft plastike me grepa ndihmon p?r t? rregulluar pajisje t? ndryshme t? k?puc?ve.
Shtoje në shportëKrahasoni

Raft k?puc?sh me 6 kate plastik

0 nga 5
(0)
 • Ky raft praktik p?r vendosjen e k?puc?ve dhe ?adrat tuaja.
 • Nj? struktur? me rafte t? hapura pa nj? mur t? pas?m.
 • Shum? funksional p?r t? shmangur rr?muj?n.
 • Nj? raft plastike me grepa ndihmon p?r t? rregulluar pajisje t? ndryshme t? k?puc?ve.
SKU: N/A

Raft k?puc?sh me 6 kate plastik

0 nga 5
(0)
 • Ky raft praktik p?r vendosjen e k?puc?ve dhe ?adrat tuaja.
 • Nj? struktur? me rafte t? hapura pa nj? mur t? pas?m.
 • Shum? funksional p?r t? shmangur rr?muj?n.
 • Nj? raft plastike me grepa ndihmon p?r t? rregulluar pajisje t? ndryshme t? k?puc?ve.

Raft k?puc?sh me 6 kate plastik

0 nga 5
(0)
 • Ky raft praktik p?r vendosjen e k?puc?ve dhe ?adrat tuaja.
 • Nj? struktur? me rafte t? hapura pa nj? mur t? pas?m.
 • Shum? funksional p?r t? shmangur rr?muj?n.
 • Nj? raft plastike me grepa ndihmon p?r t? rregulluar pajisje t? ndryshme t? k?puc?ve.