990 L

Raft plastik kuzhine

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Raft shum? funksional me dy shtresa, ideale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Mund t? vendosni produkte t? ndryshme.
 • I ndar? n? tre kate.
 • Shum? i leht? p?r tu pastruar.
 • I disponuesh?m n? gjendje ngjyrat kafe dhe t? bardh?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Raft plastik kuzhine

0 nga 5
(0)
 • Raft shum? funksional me dy shtresa, ideale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Mund t? vendosni produkte t? ndryshme.
 • I ndar? n? tre kate.
 • Shum? i leht? p?r tu pastruar.
 • I disponuesh?m n? gjendje ngjyrat kafe dhe t? bardh?.
SKU: N/A

Raft plastik kuzhine

0 nga 5
(0)
 • Raft shum? funksional me dy shtresa, ideale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Mund t? vendosni produkte t? ndryshme.
 • I ndar? n? tre kate.
 • Shum? i leht? p?r tu pastruar.
 • I disponuesh?m n? gjendje ngjyrat kafe dhe t? bardh?.

Raft plastik kuzhine

0 nga 5
(0)
 • Raft shum? funksional me dy shtresa, ideale p?r kuzhin?n tuaj.
 • Mund t? vendosni produkte t? ndryshme.
 • I ndar? n? tre kate.
 • Shum? i leht? p?r tu pastruar.
 • I disponuesh?m n? gjendje ngjyrat kafe dhe t? bardh?.