990 L

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?
Shtoje në shportëKrahasoni

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?
SKU: N/A

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?

Mini ngrohes elektrik 360W

0 nga 5
(0)
 • Kjo ngroh?se do t? jet? shoq?ruesi juaj m? i mir? n? dim?r.
 • Mini ngroh?s elektrik 360W.
 • Nxehet shpejt dhe mban nj? temperatur? konstante.
 • Siperfaqe e ngrohjes: rreth 10-20 ?