990 L

Mini ngroh?s

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Temperaturat u ulen dhe ky ngroh?s mban ambientin tuaj t? ngroht? dhe e b?n q?ndrimin t? rehatsh?m.
 • Ideale p?r dhoma gjumi,zyra, tualete, etj.
 • ?Me ket? ngroh?se do t? arrini t? vendosni t?mperaturen e domosdoshme n? dhom?n tuaj.
 • Esht? i vog?l, praktik dhe mjafton t? vihet n? priz? p?r t? punuar.
 • Ngroh?s elektrik p?r ajrin.
 • Me dizajn shum? modern, elegant dhe funksional.
Shtoje në shportëKrahasoni

Mini ngroh?s

0 nga 5
(0)
 • Temperaturat u ulen dhe ky ngroh?s mban ambientin tuaj t? ngroht? dhe e b?n q?ndrimin t? rehatsh?m.
 • Ideale p?r dhoma gjumi,zyra, tualete, etj.
 • ?Me ket? ngroh?se do t? arrini t? vendosni t?mperaturen e domosdoshme n? dhom?n tuaj.
 • Esht? i vog?l, praktik dhe mjafton t? vihet n? priz? p?r t? punuar.
 • Ngroh?s elektrik p?r ajrin.
 • Me dizajn shum? modern, elegant dhe funksional.
SKU: N/A

Mini ngroh?s

0 nga 5
(0)
 • Temperaturat u ulen dhe ky ngroh?s mban ambientin tuaj t? ngroht? dhe e b?n q?ndrimin t? rehatsh?m.
 • Ideale p?r dhoma gjumi,zyra, tualete, etj.
 • ?Me ket? ngroh?se do t? arrini t? vendosni t?mperaturen e domosdoshme n? dhom?n tuaj.
 • Esht? i vog?l, praktik dhe mjafton t? vihet n? priz? p?r t? punuar.
 • Ngroh?s elektrik p?r ajrin.
 • Me dizajn shum? modern, elegant dhe funksional.

Mini ngroh?s

0 nga 5
(0)
 • Temperaturat u ulen dhe ky ngroh?s mban ambientin tuaj t? ngroht? dhe e b?n q?ndrimin t? rehatsh?m.
 • Ideale p?r dhoma gjumi,zyra, tualete, etj.
 • ?Me ket? ngroh?se do t? arrini t? vendosni t?mperaturen e domosdoshme n? dhom?n tuaj.
 • Esht? i vog?l, praktik dhe mjafton t? vihet n? priz? p?r t? punuar.
 • Ngroh?s elektrik p?r ajrin.
 • Me dizajn shum? modern, elegant dhe funksional.