2,990 L

Mikser Sonifer SF-7029

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Koha p?r ?mb?lsira t? shijshme apo p?r buk? t? b?r? vet n? sht?pi.
 • Tre modele t? ndryshme rrah?sesh dhe 7 nivele? shpejt?sie.
 • Me material celik inoksi t? cilesis? t? lart? ku jep nj? ushqim t? sh?ndetsh?m.
Shtoje në shportëKrahasoni

Mikser Sonifer SF-7029

0 nga 5
(0)
 • Koha p?r ?mb?lsira t? shijshme apo p?r buk? t? b?r? vet n? sht?pi.
 • Tre modele t? ndryshme rrah?sesh dhe 7 nivele? shpejt?sie.
 • Me material celik inoksi t? cilesis? t? lart? ku jep nj? ushqim t? sh?ndetsh?m.
SKU: N/A

Mikser Sonifer SF-7029

0 nga 5
(0)
 • Koha p?r ?mb?lsira t? shijshme apo p?r buk? t? b?r? vet n? sht?pi.
 • Tre modele t? ndryshme rrah?sesh dhe 7 nivele? shpejt?sie.
 • Me material celik inoksi t? cilesis? t? lart? ku jep nj? ushqim t? sh?ndetsh?m.

Mikser Sonifer SF-7029

0 nga 5
(0)
 • Koha p?r ?mb?lsira t? shijshme apo p?r buk? t? b?r? vet n? sht?pi.
 • Tre modele t? ndryshme rrah?sesh dhe 7 nivele? shpejt?sie.
 • Me material celik inoksi t? cilesis? t? lart? ku jep nj? ushqim t? sh?ndetsh?m.