Aksesorë

1,190 L

Byrzylyk kund?r mushkonjave

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Duhet ta ket? ?do njeri me vete k?t? ver?.
 • Me keke byzylyk shmangni kafshimet e mushkonjave duke ju lejuar t? shijoni nj? ver? t? lumtur.
 • Ky byzylyk mban larg mushkonjat n?p?rmjet val?ve rrezatuese.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Byzylyk

0 nga 5
(0)
SKU: byzylyk-dore

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)
SKU: cakmak-me-logo-makinash

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

Shtoje në shportëKrahasoni
1,690 L

Drit? Led p?r ndricim me 3 ngjyra

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Tashm? nuk keni pse t? prisni p?r t? gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen n? ndihm? sa her? q? keni nevoj? p?r drit? shtes? p?r make up, b?rjen e fotografive, b?rje video.
 • Mbajt?s fleksib?l dhe i rregulluesh?m.
 • Mbajt?se telefoni rrotulluese 360 ??grad?.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Frytiere 3 n? 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Jepini bukuri tavolin?s tuaj me frytjeren prej plastike.
 • Mund t? vendosni? lloje t? ndryshme t? frutave.
 • Doreza n? pjes?n e sip?rme ?sht? e leht? p?r t’u l?vizur.
Shtoje në shportëKrahasoni
390 L

Gard? gishtash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo mbrojt?se gishtash vjen me dizajn unaze t? hapur kaq praktike.
 • Mbrojtja e gishtit do t?i mbaj? gishtat t? sigurt perte prer? n? feta.
 • Mbul?sa e gishtave me shk?lqim ?sht? e lart? ?elik inox cil?sor.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Kuti p?r bizhuteri

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Sistemuese kaq praktike dhe e bukur.
 • P?rb?het nga 4 kate dhe pasqyr? p?r t? b?r? make-up.
 • E p?rshtat?shme mund t? mbahet kudo.
 • Rrotullohet 360 grad?.
Shtoje në shportëKrahasoni
790 L

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ora

0 nga 5
(0)
SKU: ora

Ore elektornike Panars kundra ujit ?
?? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
?? Me 3 ngjyra te ndryshme
?? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ora-per-meshkuj

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Ore Casio

0 nga 5
(0)
SKU: ore-casio

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ore Curren

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-2

? Rripa zinxhiri
? Ngjyre e zeze
? E pershtatshme per perdorim te perditshem po ashtu dhe per raste te vecanta

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Ore Curren

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-3

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-per-meshkuj

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-per-meshkuj-2

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ore dore shumefunsionale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Nje ore dore qe kyen shume funksione eshte e vertete duhur dhe e pershtatshme? per femijen tuaj ku ne t perfshihen ditet e javes, sistem alarmi .data etj.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)
SKU: ore-elektronike-panars

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-ots-per-meshkuj

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ore per Femra

0 nga 5
(0)
SKU: ore-per-femra-2

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)
SKU: ore-per-meshkuj-curren

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

Shtoje në shportëKrahasoni

Byrzylyk kund?r mushkonjave

0 nga 5
(0)
 • Duhet ta ket? ?do njeri me vete k?t? ver?.
 • Me keke byzylyk shmangni kafshimet e mushkonjave duke ju lejuar t? shijoni nj? ver? t? lumtur.
 • Ky byzylyk mban larg mushkonjat n?p?rmjet val?ve rrezatuese.
SKU: N/A

Byzylyk

0 nga 5
(0)

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

SKU: byzylyk-dore

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

SKU: cakmak-me-logo-makinash

Drit? Led p?r ndricim me 3 ngjyra

0 nga 5
(0)
 • Tashm? nuk keni pse t? prisni p?r t? gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen n? ndihm? sa her? q? keni nevoj? p?r drit? shtes? p?r make up, b?rjen e fotografive, b?rje video.
 • Mbajt?s fleksib?l dhe i rregulluesh?m.
 • Mbajt?se telefoni rrotulluese 360 ??grad?.
SKU: N/A

Frytiere 3 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Jepini bukuri tavolin?s tuaj me frytjeren prej plastike.
 • Mund t? vendosni? lloje t? ndryshme t? frutave.
 • Doreza n? pjes?n e sip?rme ?sht? e leht? p?r t’u l?vizur.
SKU: N/A

Gard? gishtash

0 nga 5
(0)
 • Kjo mbrojt?se gishtash vjen me dizajn unaze t? hapur kaq praktike.
 • Mbrojtja e gishtit do t?i mbaj? gishtat t? sigurt perte prer? n? feta.
 • Mbul?sa e gishtave me shk?lqim ?sht? e lart? ?elik inox cil?sor.
SKU: N/A

Kuti p?r bizhuteri

0 nga 5
(0)
 • Sistemuese kaq praktike dhe e bukur.
 • P?rb?het nga 4 kate dhe pasqyr? p?r t? b?r? make-up.
 • E p?rshtat?shme mund t? mbahet kudo.
 • Rrotullohet 360 grad?.
SKU: N/A

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.
SKU: N/A

Ora

0 nga 5
(0)

Ore elektornike Panars kundra ujit ?
?? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
?? Me 3 ngjyra te ndryshme
?? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

SKU: ora

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

SKU: ora-per-meshkuj

Ore Casio

0 nga 5
(0)

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

SKU: ore-casio

Ore Curren

0 nga 5
(0)

? Rripa zinxhiri
? Ngjyre e zeze
? E pershtatshme per perdorim te perditshem po ashtu dhe per raste te vecanta

SKU: ore-curren-2

Ore Curren

0 nga 5
(0)

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

SKU: ore-curren-3

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

SKU: ore-curren-per-meshkuj

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

SKU: ore-curren-per-meshkuj-2

Ore dore shumefunsionale

0 nga 5
(0)

Nje ore dore qe kyen shume funksione eshte e vertete duhur dhe e pershtatshme? per femijen tuaj ku ne t perfshihen ditet e javes, sistem alarmi .data etj.

SKU: N/A

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

SKU: ore-elektronike-panars

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

SKU: ore-ots-per-meshkuj

Ore per Femra

0 nga 5
(0)

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

SKU: ore-per-femra-2

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

SKU: ore-per-meshkuj-curren

Byrzylyk kund?r mushkonjave

0 nga 5
(0)
 • Duhet ta ket? ?do njeri me vete k?t? ver?.
 • Me keke byzylyk shmangni kafshimet e mushkonjave duke ju lejuar t? shijoni nj? ver? t? lumtur.
 • Ky byzylyk mban larg mushkonjat n?p?rmjet val?ve rrezatuese.

Byzylyk

0 nga 5
(0)

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

Drit? Led p?r ndricim me 3 ngjyra

0 nga 5
(0)
 • Tashm? nuk keni pse t? prisni p?r t? gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen n? ndihm? sa her? q? keni nevoj? p?r drit? shtes? p?r make up, b?rjen e fotografive, b?rje video.
 • Mbajt?s fleksib?l dhe i rregulluesh?m.
 • Mbajt?se telefoni rrotulluese 360 ??grad?.

Frytiere 3 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Jepini bukuri tavolin?s tuaj me frytjeren prej plastike.
 • Mund t? vendosni? lloje t? ndryshme t? frutave.
 • Doreza n? pjes?n e sip?rme ?sht? e leht? p?r t’u l?vizur.

Gard? gishtash

0 nga 5
(0)
 • Kjo mbrojt?se gishtash vjen me dizajn unaze t? hapur kaq praktike.
 • Mbrojtja e gishtit do t?i mbaj? gishtat t? sigurt perte prer? n? feta.
 • Mbul?sa e gishtave me shk?lqim ?sht? e lart? ?elik inox cil?sor.

Kuti p?r bizhuteri

0 nga 5
(0)
 • Sistemuese kaq praktike dhe e bukur.
 • P?rb?het nga 4 kate dhe pasqyr? p?r t? b?r? make-up.
 • E p?rshtat?shme mund t? mbahet kudo.
 • Rrotullohet 360 grad?.

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.

Ora

0 nga 5
(0)

Ore elektornike Panars kundra ujit ?
?? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
?? Me 3 ngjyra te ndryshme
?? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

Ore Casio

0 nga 5
(0)

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

Ore Curren

0 nga 5
(0)

? Rripa zinxhiri
? Ngjyre e zeze
? E pershtatshme per perdorim te perditshem po ashtu dhe per raste te vecanta

Ore Curren

0 nga 5
(0)

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore dore shumefunsionale

0 nga 5
(0)

Nje ore dore qe kyen shume funksione eshte e vertete duhur dhe e pershtatshme? per femijen tuaj ku ne t perfshihen ditet e javes, sistem alarmi .data etj.

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore per Femra

0 nga 5
(0)

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

Byrzylyk kund?r mushkonjave

0 nga 5
(0)
 • Duhet ta ket? ?do njeri me vete k?t? ver?.
 • Me keke byzylyk shmangni kafshimet e mushkonjave duke ju lejuar t? shijoni nj? ver? t? lumtur.
 • Ky byzylyk mban larg mushkonjat n?p?rmjet val?ve rrezatuese.

Byzylyk

0 nga 5
(0)

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

Drit? Led p?r ndricim me 3 ngjyra

0 nga 5
(0)
 • Tashm? nuk keni pse t? prisni p?r t? gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen n? ndihm? sa her? q? keni nevoj? p?r drit? shtes? p?r make up, b?rjen e fotografive, b?rje video.
 • Mbajt?s fleksib?l dhe i rregulluesh?m.
 • Mbajt?se telefoni rrotulluese 360 ??grad?.

Frytiere 3 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Jepini bukuri tavolin?s tuaj me frytjeren prej plastike.
 • Mund t? vendosni? lloje t? ndryshme t? frutave.
 • Doreza n? pjes?n e sip?rme ?sht? e leht? p?r t’u l?vizur.

Gard? gishtash

0 nga 5
(0)
 • Kjo mbrojt?se gishtash vjen me dizajn unaze t? hapur kaq praktike.
 • Mbrojtja e gishtit do t?i mbaj? gishtat t? sigurt perte prer? n? feta.
 • Mbul?sa e gishtave me shk?lqim ?sht? e lart? ?elik inox cil?sor.

Kuti p?r bizhuteri

0 nga 5
(0)
 • Sistemuese kaq praktike dhe e bukur.
 • P?rb?het nga 4 kate dhe pasqyr? p?r t? b?r? make-up.
 • E p?rshtat?shme mund t? mbahet kudo.
 • Rrotullohet 360 grad?.

Lar?s pllakash

0 nga 5
(0)
 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.

Ora

0 nga 5
(0)

Ore elektornike Panars kundra ujit ?
?? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
?? Me 3 ngjyra te ndryshme
?? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

Ore Casio

0 nga 5
(0)

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

Ore Curren

0 nga 5
(0)

? Rripa zinxhiri
? Ngjyre e zeze
? E pershtatshme per perdorim te perditshem po ashtu dhe per raste te vecanta

Ore Curren

0 nga 5
(0)

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore dore shumefunsionale

0 nga 5
(0)

Nje ore dore qe kyen shume funksione eshte e vertete duhur dhe e pershtatshme? per femijen tuaj ku ne t perfshihen ditet e javes, sistem alarmi .data etj.

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore per Femra

0 nga 5
(0)

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

Po shfaqen 1–20 nga 31 përfundime gjithsej