Dhëmbët

290 L

Mbajt?s fur?e Flamingo

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Dizajni kaq i bukur Flamingo p?r mbajtjen e furcave t? dh?mb?ve.
 • Mbajt?sja ?sht? shum? praktike.
 • Montohet leht?sisht.
Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Fur?? Dh?mb?sh Elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: furce-dhembesh-elektrike

Teknologjia e avancuar sonic ju lejon pastrimin e dhembeve ne menyre perfekte dhe le pas ndjesine e freskise.
?? 3 menyra pastrimi
?? Mundeson kontrollin APP dhe funksionin e Bluetooth
?? Bateria e furces mban deri ne 18 dite
?? Karikohet me fishe USB ose nepermjet pajisjeve te tjera Xiaomi
?? Kokat e furcave mund te ndryshohen

Shtoje në shportëKrahasoni

Mbajt?s fur?e Flamingo

0 nga 5
(0)
 • Dizajni kaq i bukur Flamingo p?r mbajtjen e furcave t? dh?mb?ve.
 • Mbajt?sja ?sht? shum? praktike.
 • Montohet leht?sisht.
SKU: N/A

Fur?? Dh?mb?sh Elektrike

0 nga 5
(0)

Teknologjia e avancuar sonic ju lejon pastrimin e dhembeve ne menyre perfekte dhe le pas ndjesine e freskise.
?? 3 menyra pastrimi
?? Mundeson kontrollin APP dhe funksionin e Bluetooth
?? Bateria e furces mban deri ne 18 dite
?? Karikohet me fishe USB ose nepermjet pajisjeve te tjera Xiaomi
?? Kokat e furcave mund te ndryshohen

SKU: furce-dhembesh-elektrike

Mbajt?s fur?e Flamingo

0 nga 5
(0)
 • Dizajni kaq i bukur Flamingo p?r mbajtjen e furcave t? dh?mb?ve.
 • Mbajt?sja ?sht? shum? praktike.
 • Montohet leht?sisht.

Fur?? Dh?mb?sh Elektrike

0 nga 5
(0)

Teknologjia e avancuar sonic ju lejon pastrimin e dhembeve ne menyre perfekte dhe le pas ndjesine e freskise.
?? 3 menyra pastrimi
?? Mundeson kontrollin APP dhe funksionin e Bluetooth
?? Bateria e furces mban deri ne 18 dite
?? Karikohet me fishe USB ose nepermjet pajisjeve te tjera Xiaomi
?? Kokat e furcave mund te ndryshohen

Mbajt?s fur?e Flamingo

0 nga 5
(0)
 • Dizajni kaq i bukur Flamingo p?r mbajtjen e furcave t? dh?mb?ve.
 • Mbajt?sja ?sht? shum? praktike.
 • Montohet leht?sisht.

Fur?? Dh?mb?sh Elektrike

0 nga 5
(0)

Teknologjia e avancuar sonic ju lejon pastrimin e dhembeve ne menyre perfekte dhe le pas ndjesine e freskise.
?? 3 menyra pastrimi
?? Mundeson kontrollin APP dhe funksionin e Bluetooth
?? Bateria e furces mban deri ne 18 dite
?? Karikohet me fishe USB ose nepermjet pajisjeve te tjera Xiaomi
?? Kokat e furcave mund te ndryshohen

Po shfaqen krejt 2 përfundimet