Veshmbathje

990 L

Braziliane me push up

0 nga 5
(0)
SKU: braziliane-me-push-up

Sekreti per te pasur te pasmet si nje braziliane e vertete?
Korseja me mbushje per cdo rast ,dhe per tu dukur sa me mire
ideale per tu veshur nen xhinse?
? Dizajni ekskluziv, me prerje anatomike, e cila rrit formen e trupit ?
? Qepje qendrore. Formuar p?r t? ruajtur form?n e te pasmeve?
? E bukur dhe e rehatshme. perberje microfibere , shum? t? but? q? shton nj? prekje delikate.?
? Krijon nje rritje prej 2.5 cm?

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Frebra

0 nga 5
(0)
SKU: frebra

A keni nj? fustan t? ul?t mbrapa, me t? cilin nuk mund t? vishni sytjen tuaj t? rregullt?
Frebra ?sht? zgjidhja p?rfundimtare p?r t? gjith? p?rdoruesit e sytjenave pa rrip
Produkti me i shitur ne te gjithe boten
? Shumeperdorimeshe
? Te padukshme
? Me super silikon
? Ngjyra bezh

Shtoje në shportëKrahasoni

Braziliane me push up

0 nga 5
(0)

Sekreti per te pasur te pasmet si nje braziliane e vertete?
Korseja me mbushje per cdo rast ,dhe per tu dukur sa me mire
ideale per tu veshur nen xhinse?
? Dizajni ekskluziv, me prerje anatomike, e cila rrit formen e trupit ?
? Qepje qendrore. Formuar p?r t? ruajtur form?n e te pasmeve?
? E bukur dhe e rehatshme. perberje microfibere , shum? t? but? q? shton nj? prekje delikate.?
? Krijon nje rritje prej 2.5 cm?

SKU: braziliane-me-push-up

Frebra

0 nga 5
(0)

A keni nj? fustan t? ul?t mbrapa, me t? cilin nuk mund t? vishni sytjen tuaj t? rregullt?
Frebra ?sht? zgjidhja p?rfundimtare p?r t? gjith? p?rdoruesit e sytjenave pa rrip
Produkti me i shitur ne te gjithe boten
? Shumeperdorimeshe
? Te padukshme
? Me super silikon
? Ngjyra bezh

SKU: frebra

Braziliane me push up

0 nga 5
(0)

Sekreti per te pasur te pasmet si nje braziliane e vertete?
Korseja me mbushje per cdo rast ,dhe per tu dukur sa me mire
ideale per tu veshur nen xhinse?
? Dizajni ekskluziv, me prerje anatomike, e cila rrit formen e trupit ?
? Qepje qendrore. Formuar p?r t? ruajtur form?n e te pasmeve?
? E bukur dhe e rehatshme. perberje microfibere , shum? t? but? q? shton nj? prekje delikate.?
? Krijon nje rritje prej 2.5 cm?

Frebra

0 nga 5
(0)

A keni nj? fustan t? ul?t mbrapa, me t? cilin nuk mund t? vishni sytjen tuaj t? rregullt?
Frebra ?sht? zgjidhja p?rfundimtare p?r t? gjith? p?rdoruesit e sytjenave pa rrip
Produkti me i shitur ne te gjithe boten
? Shumeperdorimeshe
? Te padukshme
? Me super silikon
? Ngjyra bezh

Braziliane me push up

0 nga 5
(0)

Sekreti per te pasur te pasmet si nje braziliane e vertete?
Korseja me mbushje per cdo rast ,dhe per tu dukur sa me mire
ideale per tu veshur nen xhinse?
? Dizajni ekskluziv, me prerje anatomike, e cila rrit formen e trupit ?
? Qepje qendrore. Formuar p?r t? ruajtur form?n e te pasmeve?
? E bukur dhe e rehatshme. perberje microfibere , shum? t? but? q? shton nj? prekje delikate.?
? Krijon nje rritje prej 2.5 cm?

Frebra

0 nga 5
(0)

A keni nj? fustan t? ul?t mbrapa, me t? cilin nuk mund t? vishni sytjen tuaj t? rregullt?
Frebra ?sht? zgjidhja p?rfundimtare p?r t? gjith? p?rdoruesit e sytjenave pa rrip
Produkti me i shitur ne te gjithe boten
? Shumeperdorimeshe
? Te padukshme
? Me super silikon
? Ngjyra bezh

Po shfaqen krejt 2 përfundimet