1 – Pagesa Kesh: ju paguani kesh ne momentin kur merni produktin nga korieri.

2 – Pagesa me PayPal: ju mund te beni pagese nepermjet PayPal-it ne momentin kur beni dhe porosine (Kjo eshte nje ndihmese edhe per klientet qe kane deshire ti bejne dhurate dikujt).

X

Menu Kryesore