1Produktet e gjetura
Pamje
Filter
 • Revoflex Xtreme

  Koha juaj eshte e kufizuar për të shkuar në palestrën? 🤔
  Ne kemi menduar tju sjellim Revoflex Xtreme 💪
  🔸 Revoflex Xtreme është pajisja revolucionare për të bere ushtrime që perdorat nga qindra mijëra njerëz në të gjithë globin. 🔸 Do ta ndjeni vërtet ndryshimin duke bërë ushtrimin me Revoflex Xtreme për vetëm 5-10 minuta në ditë. Për më tepër, të gjitha rezultatet e kësaj makine janë 100% të përhershme
  🔸 Kjo pajisje ndimon per te pasur nje trup sa me te mire, të përmirësojnë qarkullimin e gjakut dhe të përmirësonë trupin tuaj në një mënyrë natyrale.
  🔸 Këtë aparaturë të thjeshtë edhe të lehtë mund ta përdorni kudo 🔸 Gjëja më e mirë në lidhje me këtë makinë stërvitore është që minimizon shanset e lëndimit edhe gjatë seancave të stërvitjes intensive.
  🔸 Bërja e ushtrimeve me këtë makinë të gjithanshme është shumë e rehatshme dhe ju mund të kryeni një larmi ushtrimesh me këtë makinë të gjithanshme. 🔸️ Kjo makinë stërvitëse ndihmon në rritjen e rrahjeve të zemrës gjatë stërvitjes kardiovaskulare që ndihmon në largimin e depozitave të yndyrës nga trupi.

  Revoflex Xtreme

  1,990 L
  Shiko më shumë
X

Menu Kryesore