1Produktet e gjetura
Pamje
Filter
 • Syze Optike

  Deshironi te lexoni apo te shihni TV qarte? Keto syze optike jane ideale per qartesimin e objekteve.
  🔸️ Te pershtatshme sidomos per moshen e trete.
  🔸️ Mund te vihen pa pasur nevoje per vizite tek okulisti.
  🔸️ Mund te perdoren ne vend te syzeve me recetë, lenteve apo edhe syzeve te diellit.
  🔸️ Te pershtatshme per personat me numer -6 deri ne +3
  🔸️ Komode dhe te rehatshme
  🔸️ Duke perdorur butonin tek skeleti, rrotulloni deri sa te qartesohet pamja.

  Syze Optike

  990 L
  Shiko më shumë
X

Menu Kryesore