• Jastek Masazhues

  Ky jastek masazhues eshte ideal per rruge te gjata ne makine apo per te ndenjur sa me komod ne shtepi, nderkohe qe punoni apo shikoni nje program televiziv.
  🔸️ Mund të përdoret tek qafa, shpatullat, shpina, ijet, këmbët dhe krahët.
  🔸️ Material i qëndrueshem.

  Quick View
 • Kupa masazhi

  Kupa masazhi për një trajtim të trupit tuaj pa patur nevoj të shkoni në qëndër estetike
  Trajtimi tradicional Kinez.
  Ato janë të lehta për tu trajtuar dhe më të sigurta për t’u përdorur për vetë-trajtim në shtëpi
  ▫️Kupa është masazhi më i mirë i indeve të thella.
  ▫️Përmirësoni imunitetin dhe funksionimin e muskujve.
  ▫️Kupat ju ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe rigjenerimin e indeve duke ulur enjtjen dhe dhimbjen.
  ▫️Aplikohet drejtpërdrejt në pikën më të dukshme të dhimbjes për rreth 10 – 20 min për të shmangur ato sëmundje të rënda në fazën e hershme
  ▫️Kupimi rekomandohej kryesisht për trajtimin e dhimbjeve të ndryshme:
  Përfshirë dhimbjen e shpatullave, dhimbjen e shpinës, dhimbjen e kyçeve, dhimbjen e gjurit, dhimbjen e muskujve, qafën e fortë, belin e belit, fryrjen e kyçeve etj.
  6 kupa + pompë thithëse👉 1,290 Lek.

  Kupa masazhi

  1,290 L
  Quick View
 • Kupa masazhi

  Kupa masazhi për një trajtim të trupit tuaj pa patur nevoj të shkoni në qëndër estetike
  Trajtimi tradicional Kinez.
  Ato janë të lehta për tu trajtuar dhe më të sigurta për t’u përdorur për vetë-trajtim në shtëpi
  ▫️Kupa është masazhi më i mirë i indeve të thella.
  ▫️Përmirësoni imunitetin dhe funksionimin e muskujve.
  ▫️Kupat ju ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe rigjenerimin e indeve duke ulur enjtjen dhe dhimbjen.
  ▫️Aplikohet drejtpërdrejt në pikën më të dukshme të dhimbjes për rreth 10 – 20 min për të shmangur ato sëmundje të rënda në fazën e hershme
  ▫️Kupimi rekomandohej kryesisht për trajtimin e dhimbjeve të ndryshme:
  Përfshirë dhimbjen e shpatullave, dhimbjen e shpinës, dhimbjen e kyçeve, dhimbjen e gjurit, dhimbjen e muskujve, qafën e fortë, belin e belit, fryrjen e kyçeve etj.
  12 kupa + pompë thithëse 1,490 Lek.

  Kupa masazhi

  1,490 L
  Quick View
 • Kupa Masazhi

  Kupa masazhi për një trajtim të trupit tuaj pa patur nevoje te shkoni ne qender estetike.
  😍 Ato janë të lehta dhe më të sigurta për t’u përdorur për vetë-trajtim në shtëpi
  🔸️ Kupa kryen masazhin më te mirë te indeve të thella.
  🔸️ Përmirëson imunitetin dhe mirefunksionimin e muskujve.
  🔸️ Kupat ju ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe rigjenerimin e indeve duke ulur enjtjen dhe dhimbjen.
  🔸️ Aplikohet drejtpërdrejt në pikën ku ka me shume dhimbje për rreth 10 – 20 min
  🗨 Lehteson dhimbjen e shpatullave, shpinës, kyçeve, gjurit, muskujve, belin, kyçeve etj.

  Kupa Masazhi

  1,490 L
  Quick View
 • Masazhues Elektrik

  Masazhues elektrik per kembet me uje te ngrohte. Ju ndihmon ne reduktimin e lodhjes pas nje dite te ngarkuar.
  🔸️ Jo vetem mban kembet ne uje te ngrohte, por krijon flluska, te cilat masazhojne kembet
  🔸️ Me panel kontrolli dhe drita infrared
  🔸️ Mund te perdoret nderkohe qe shihni dicka ne TV apo gjate kohes suaj te leximit
  🔸️ Fuqia 500 W
  🔸️ Permasat 38 x 22 x 44 cm

  Quick View
 • Rrip masazhues

  Rripi masazhues që bën magji ne trupin tuaj
  Përdoret për të përmirësuar qarkullimin e gjakut
  Rënien ne peshë
  Ç’lodhjen e muskujve
  Formon belin dhe barkun
  Zbut dhimbjet fizike
  Prish yndyrën ne trup
  Është e lehtë për t’u përdorur, efektive, e rehatshme,
  I përshtatshëm për t’u përdorur gjatë gjumit, leximit, shikimit të TV etj.
  Me anë të butonit kontrolloni shpejtësinë e lëvizjes se rripit masazhues
  Rripi karikohet me ane te karikuesit te tij

  Rrip masazhues

  1,990 L
  Quick View
X

Main Menu

× Chat!