• Maske me Avull

  Maske me avull e markes DSP, me pjesen e daljes se avullit dhe vend per aspirim. Maske per te gjithe fytyren per pjesen e hundes.
  🔸️ Teper e thjeshte ne perdorim dhe e pershtatshme me fytyren
  🔸️ Temperature konstante, krijon avull qe ndihmon ne lirimin e poreve te lekures dhe pastrimin e tyre.
  🔸️ Hidratuese shume e mire
  🔸️ Maske shume e mire per rigjenerimin e lekures
  🔸️ E pershtatshme per femra dhe meshkuj
  🔸️ E keshillueshme te perdoret 2-3 here ne jave

  Maske me Avull

  2,490 L
  Quick View
X

Main Menu

× Chat!