,

Tostier

DSP

Krahaso

Bejini vaktet tuaja sa më te shijshem me tosteren DSP
🔸️ Fuqia 1200 W.
🔸️ Material qe nuk ngjit dhe eshte i lehte per tu pastruar.
🔸️ Tosteri hapet 180 grade qe mund ta perdorni edhe si zgjare elektrike.

3,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

DSP