,

Ngjites


Krahaso

🔸️ Permasat : 10 cm x 1.5 metra
🔸️ Persoret ne siperfaqe te nxehta, te ftohta, te thata ose brenda ne uje
🔸️ Riparon cdo difekt ne cdo lloj materiali
🔸️ Materiali gome e fuqishme
🔸️ I padeportueshem na uji
🔸️ Super izolim ne siperfaqe te demtuar
🔸️ Duron temperatura deri ne -60°C dhe ne 160°C 🔸️Ideal per rriedhet e catise, ulluqet, anijet, kajak, kanoe, pishina dhe spa, makinat etj…
🔸️ Perdoret ne siperfaqe si PVC, akrillik, metal, celik, baker, alumin, dru, qeramike, porcelan, tjegull qelq, gome, tekstil mr fije qelqi, llac, suva, gur, cimento, beton, mur te thate, cati, EPDM, vinyl e shume te tjera..

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.