-35%

Makine rroje

Gemei

Krahaso

Makine rroje gemei

🔸️ Kohezgjatja e karikimit: Max. 8 ore
🔸️ Kohezgjatja e perdorimit 40 Minuta
🔸️ Super praktike dhe e lehte ne perdorim

1,290 L 1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.