,

Makine qepse dore Handy Stitch


Krahaso

Eshte e mrekullueshme per per riparime ose pune te shpejta 🤩
🔸️ Kompakte, mund ta mbani ne pellembe te dores dhe eshte e levizshme
🔸️ Makinen praktike e vogel te ben te mundur qe ta merni kudo si edhe per pushimet tuaja
🔸️ Mund ta perdorni per perde te varuar, peluhura, ndreqja e nje xhepi te grisur etj…
🔸️ Mund te beni me te lehte qepjen tuak te zakonshme dhe modelin e qepjes qe ju pelqen
🔸️ Funksionon me 4 bateri te zakonshme

1,290 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.