Hekur rrobash


Krahaso

Hekur rrobash DSP me avull
Praktike dhe e voge, ideale per tu mare me vete kudo
🔸️ Hekuri ka pllake qeramike e cila nuk ngjit dhe e ben me te thjeshte procesin e hekurosjes per nje kohe me te shkurter.
🔸️ Fuqia maksimale eshte 1500 WATT dhe hekuri ka sistem vetepastrimi.
🔸️ Ne ngjyre lejla.

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.