Fishe karikimi 3 ne 1


Krahaso

Fishe fast qe mund te karikoni 3 telefona njekohesisht dhe shume rezistente
🔸️ Perbehet nga koka alumini dhe kundra keputjes me material nailoni
🔸️ Me ngjyra te ndryshme

890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.