Android Box x96 mini


Krahaso

🔸 Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone
🔸 Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe
🔸 Shpejtesia 2 GB RAM
🔸 Memoria 16 Gb

5,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Bejeni Televizotin tuaj smart duke pare filmat me te fundit si edhe shume programe te tjera si youtube, google, fb, insta e cdo aplikacion tjeter qe ju nevojitet.. E vogel dhe ideale per tu mare me vetem per pushime

Kategoria: